En riktigt ful kärring

Det finns för- och nackdelar med att bli sambo mitt i livet. På riktigt. Skojar inte. Fördelarna är att man vet vad man vill … och inte. Nackdelarna är att man ska jämka om inredning och vilka kaffekoppar som ska hamna bland vardagsporslinet.

En väninna till mig har väldigt enkelt löst det hela genom att placera alla hans udda saker med fel färg i kartonger. Lådorna har försetts med hans namn och placerats i garaget. Jag menar, man vet ju aldrig …

Kvällens oh-ande och ah-ande över prylar som nu befolkar huset slutade med denna kärring. Till råga på allt är det Thomas exfru som förärat honom denna tingest. Hur tänkte du där Kina? 😂

image

One thought on “En riktigt ful kärring

  1. Jag tyckte att det var en väldigt charmig, gammal gumma, jag. Vårtig och fin och precis som en äkta häxa ska vara …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *