Fång, vattensvans och Borgmästaren i Arboga

Jag brukar alltid säga att det alltid blir som man tänkt sig. I ärlighetens namn vet jag inte om jag tycker att jag gör så särdeles bra ifrån mig på den punkten just för tillfället. Kan nämligen garantera att jag inte tänkte på att det vore trevligt om hästen fick fång och hunden skaffade vattensvans. Kul ord föresten, vattensvans. Sönerna hävdar att det beror på att vår kära Rottweiler fiser så illa att svansen kroknat. Vill man ta till sig den vetenskapliga förklaringen så är väta och kyla i kombination en dålig sak för en hundsvans. Chippen kommer se så mycket mindre läskig ut i sin nya, fluffiga vinterkappa …

”Vad ska jag blogga om då?” frågade jag Thomas efter att han deklarerat att varken vattensvansar eller fång är särskilt kul att läsa om.

”Skriv något kul”, fick jag till svar.

Kul ja… Jo! Vi hade kul igår när vi såg en film tillsammans. Sonen tyckte att karaktären knarklangaren var intressant då han uppvisade ett mer än stört beteende. Thomas kommentar om att det fanns ett ord på P för det föranledde mitt spontana och högljudda svar ”penis!” Det var tydligen fel. Tja, det är sådant vi roar oss med här på landsbygden.

Till min samling av skelögda prostar uttråkade kungar har nu en olja på Arbogas Borgmästare tillkommit. Så nöjd! Han har fått hedersplatsen över TVn. Hoppas att han känner sig nöjd med den.

IMG_0137

2 thoughts on “Fång, vattensvans och Borgmästaren i Arboga

  1. Varför inte utlysa en gissningstävling – vilket var ordet som beskrev knarklangarens stil? När det nu faktiskt inte hade med manliga könsorgan att göra … Det börjar fortfarande på P.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *