Mitt före detta dressingroom

IMG_0258

När det begav sig hade jag ett dressingroom. I något svagt ögonblick som jag just nu har svårt att komma ihåg gav jag bort det till Thomas. Vill minnas att det hummades något om väldigt många skjortor och minst tjugo grå kostymer. Har inte riktigt kommit på vad man ska med tjugo kostymer i grå nyanser till men jag antar att det någonstans finns en vetenskaplig förklaring för detta. Summa summarum är att jag nu har spridit mina kläder i diverse vrår i huset. När man som vi lever i gamla hus är ordet garderob liktydigt med obefintligt. Folk hade helt enkelt inte mer kläder än de precis behövde förr. Det kanske inte jag heller gör, men det är ju så roligt!

Högst på min önskelista till Tomten står nu alltså ett dressingroom. Gärna mitt gamla men det går även bra att slakta ett av gästrummen. Vad ska man med gäster till liksom? I värsta, värsta fall kan jag tänka mig en garderobsvägg i sovrummet, gärna som på bilden ovan. Speglar, lådor och några väskor nonchalant spridda på strategiska ställen. Strör jag bara tillräckligt mycket kläder omkring mig kommer någon snart be mig flytta in i en egen kupé. Kallas även kvinnlig list. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *